• CARPE DIEM AND SONOMA MOUNTAIN HIGH SCHOOLS

    Bell Schedule 2019-2020


  •  Regular

     

    Period  1     9:00-9:45              45 min

     

    Period 2      9:45-10:30            45 min

    .

    Break          10:30-10:50          20 min

     

    Period 3      10:50-11:20          30 min

     

    Period 4      11:20-12:20          60 min

     

    Lunch          12:20-1:00            40 min

     

    Period 5      1:00-1:40              40 min

     

    Period 6      1:40-2:20              40 min

     

    Period 7      2:20-2:45              25 min

     

    Period 8      2:45-3:30              45 min

    __________

    Total 330 min

     

     

     

  • Wednesday/Minimum Day

     

    Period 1      9:00-9:50              50 min

     

    Period 2      9:50-10:40            50 min

     

    Period 3      10:40-11:00          20 min

     

    Period 4      11:00-11:40          40 min

     

    Period 5      11:40-12:20          40 min

     

    Break          12:20-12:40          20 min

     

    Period 6      12:40-1:20            40 min

     

    Period 7      1:20-2:00              40 min

    _________

    Total 280 min

     

    Finals

    Period 1       9:00-10:30           90 min

     

    Break         10:30-10:50           20 min

     

    Period 2     10:50-11:10           20 min

     

    Period 3      11:10-12:40          90 min

     

    Period 4      12:40-1:20            40 min